Mummin salaattiherukat

Salaattiherukoita punaviinimarjoista voit tarjota chutneyn, hyytelön tai puolukkahillon sijasta.

PT55M

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 1/2 kg punaherukoita
2 1/2 kg Dansukker Taloussokeria
1 rkl jauhettua kanelia
1 rkl jauhettua maustepippuria
1 rkl jauhettua mausteneilikkaa
2 dl etikkaa

Ohjeet

Huuhtele ja perkaa marjat. Keitä marjoja ja sokeria 15 minuuttia. Kuori vaahto. Lisää mausteet ja etikka ja anna kiehua hiljalleen puoli tuntia. Kuori vaahto huolellisesti. Kaada seos lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä. Salaattiherukat säilyvät useita kuukausia.

Säilöessäsi huolehdi aina hyvästä hygieniasta, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.

Salaattiherukat ovat hieman erilainen lisäke, jota voit tarjota chutneyn, hyytelön tai puolukkahillon sijasta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!