Ainekset
2 1/2 kg punaherukoita
2 1/2 kg Dansukker Taloussokeria
1 rkl jauhettua kanelia
1 rkl jauhettua maustepippuria
1 rkl jauhettua mausteneilikkaa
2 dl etikkaa
Ohjeet
Huuhtele ja perkaa marjat. Keitä marjoja ja sokeria 15 minuuttia. Kuori vaahto. Lisää mausteet ja etikka ja anna kiehua hiljalleen puoli tuntia. Kuori vaahto huolellisesti. Kaada seos lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä. Salaattiherukat säilyvät useita kuukausia.
Säilöessäsi huolehdi aina hyvästä hygieniasta, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.
Salaattiherukat ovat hieman erilainen lisäke, jota voit tarjota chutneyn, hyytelön tai puolukkahillon sijasta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!