Ainekset
2 1/2 kg punaherukoita
2 1/2 kg Dansukker Taloussokeria
1 rkl jauhettua kanelia
1 rkl jauhettua maustepippuria
1 rkl jauhettua mausteneilikkaa
2 dl etikkaa
Ohjeet
Huuhtele ja perkaa marjat. Keitä marjoja ja sokeria 15 minuuttia. Kuori vaahto. Lisää mausteet ja etikka ja anna kiehua hiljalleen puoli tuntia. Kuori vaahto huolellisesti. Kaada seos lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä. Salaattiherukat säilyvät useita kuukausia.
Säilöessäsi huolehdi aina hyvästä hygieniasta, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.
Salaattiherukat ovat hieman erilainen lisäke, jota voit tarjota chutneyn, hyytelön tai puolukkahillon sijasta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.