Ainekset
100 g tummaa suklaata
60 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
½ dl vehnäjauhoja
¼ dl perunajauhoja
¼ dl kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 kananmuna
¼ dl kylmää vettä
Ohjeet
1. Irrota ja rouhi yksi palarivi (20 g) suklaasta. Laita rasva ja paloiteltu suklaalevyn loppu mikrouunin kestävään kulhoon, sulata 450W:n teholla noin puoli minuuttia. Sekoita.
2. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita hyvin. Lisää kananmuna, suklaa-rasvasula ja vesi. Sekoita tasaiseksi.
3. Kaada puolet taikinasta mukeihin, jaa suklaarouhe päälle ja annostele lopputaikina suklaarouheen päälle. Kypsennä mikrouunissa 800W:n teholla 1 minuutti 45 sekuntia–2 minuuttia.
4. Mukikakku maistuu lämpimänä ja kylmänä. Jaa mukillinen kakkua ystävän kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!