Ainekset
100 g tummaa suklaata
60 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
½ dl vehnäjauhoja
¼ dl perunajauhoja
¼ dl kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 kananmuna
¼ dl kylmää vettä
Ohjeet
1. Irrota ja rouhi yksi palarivi (20 g) suklaasta. Laita rasva ja paloiteltu suklaalevyn loppu mikrouunin kestävään kulhoon, sulata 450W:n teholla noin puoli minuuttia. Sekoita.
2. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita hyvin. Lisää kananmuna, suklaa-rasvasula ja vesi. Sekoita tasaiseksi.
3. Kaada puolet taikinasta mukeihin, jaa suklaarouhe päälle ja annostele lopputaikina suklaarouheen päälle. Kypsennä mikrouunissa 800W:n teholla 1 minuutti 45 sekuntia–2 minuuttia.
4. Mukikakku maistuu lämpimänä ja kylmänä. Jaa mukillinen kakkua ystävän kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.