Mukikakut

Mukikakku mikrossa on helppo ja nopea suklaaherkku. Jaa mukillinen kakkua ystävän kanssa.

2 mukia à 1,85 dl

5 minuuttia

Arviot (71 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

100 g tummaa suklaata
60 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
½ dl vehnäjauhoja
¼ dl perunajauhoja
¼ dl kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 kananmuna
¼ dl kylmää vettä

Ohjeet

1. Irrota ja rouhi yksi palarivi (20 g) suklaasta. Laita rasva ja paloiteltu suklaalevyn loppu mikrouunin kestävään kulhoon, sulata 450W:n teholla noin puoli minuuttia. Sekoita.

2. Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita hyvin. Lisää kananmuna, suklaa-rasvasula ja vesi. Sekoita tasaiseksi.

3. Kaada puolet taikinasta mukeihin, jaa suklaarouhe päälle ja annostele lopputaikina suklaarouheen päälle. Kypsennä mikrouunissa 800W:n teholla 1 minuutti 45 sekuntia–2 minuuttia.

4. Mukikakku maistuu lämpimänä ja kylmänä. Jaa mukillinen kakkua ystävän kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?