Muhkea marenkimarjakakku

Leivo vieraille kesän tuoreista marjoista muhkea, kermatäytteinen marenkikakku.

PT1H

2 tuntia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 munanvalkuaista
3 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 maustemitallinen suolaa

Täyte
3–4 dl kuohukermaa
½ dl Dansukker Tomusokeria
1 l tuoreita marjoja

Koristelu
½ l tuoreita marjoja

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi keskinopeudella sähkövatkaimella. Lisää sokeri ja suola ja jatka vatkaamista täydellä teholla, kunnes vaahto on valkoista ja kestävää. Levitä tai pursota marenkitaikina kolmeksi yhtä suureksi levyksi leivinpaperille uunipellille.

Paista 125 asteessa uunin keskiosassa noin 1 tunti. Anna jäähtyä.

Vatkaa täytteen kerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita marjat joukkoon. Levitä puolet täytteestä marenkilevylle, nosta toinen levy päälle ja levitä loput täytteestä sille. Nosta kolmas marenkilevy kanneksi. Koristele tuoreilla marjoilla. Tarjoile heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!