Ainekset
Ainekset
6 kananmunaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 1/4 dl vehnäjauhoja
(1 tl leivinjauhetta)
Täyte
300 g hilloa
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot (ja jauhoihin sekoitettu leivinjauhe) kevyesti sekoittaen vaahtoon. Kaada taikina öljyllä sipaistun leivinpaperin päälle pellille. Paista 200 asteessa noin 7 minuuttia.
Pane puhdas leivinpaperi keittöpyyhkeen päälle työpöydälle ja ripottele ohut kerros Siro-sokeria pinnalle. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä pari minuuttia. Poista paistoleivinpaperi varoen. Levitä hillo kevein vedoin levylle ja rullaa torttu tiiviisti leivinpaperia apuna käyttäen. Kääri keittiöpyyhe tortun ympärille, se auttaa torttua säilymään mahdollisimman pyöreänä.
Vinkki!
ihana täyte syntyy myös marjoista ja sokerilla maustetusta rahka-kermavaahdosta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?