Mintulla maustettu persikkamarmeladi - Reseptejä

Mintulla maustettu persikkamarmeladi

noin 1 1/2 l 50 minuuttia
Kypsistä persikoista keitetty marmeladi maustetaan tuoreella mintulla.
Mintulla maustettu persikkamarmeladi
Arvioi: (1kpl)

Ainekset

  • 1 1/2 kg kypsiä persikoita
  • 1 tl tuoretta minttua
  • 1 kg Dansukker Hillosokeria

1. Kalttaa ja kuori persikat, leikkaa ne palasiksi.

2. Pane persikanpalat, hillosokeri ja mintunlehdet kattilaan, sekoita ja keitä seosta 2–5 minuuttia persikoiden kypsyydestä riippuen.

3. Ota kattila tulelta. Kuori vaahto huolellisesti pois. Anna seisoa 15 minuuttia.

4. Kaada kuumiin, puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä kylmässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;