Mintulla maustettu persikkamarmeladi

Kypsistä persikoista keitetty marmeladi maustetaan tuoreella mintulla.

noin 1 1/2 l

PT55M

50 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 1/2 kg kypsiä persikoita
1 tl tuoretta minttua
1 kg Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Kalttaa ja kuori persikat, leikkaa ne palasiksi.

2. Pane persikanpalat, hillosokeri ja mintunlehdet kattilaan, sekoita ja keitä seosta 2–5 minuuttia persikoiden kypsyydestä riippuen.

3. Ota kattila tulelta. Kuori vaahto huolellisesti pois. Anna seisoa 15 minuuttia.

4. Kaada kuumiin, puhtaisiin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!