Ainekset
100 g tummaa suklaata
50 g voita
1 rkl minttulikööriä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
3 dl Dansukker Tomusokeria
Kuorrutus
150 g tummaa suklaata
30 g voita
1 rkl minttulikööriä
Ohjeet
Sulata voi kattilassa ja paloittele joukkoon suklaa. Nosta kattila liedeltä. Anna suklaan sulaa kevyesti sekoittaen. Lisää likööri, vaniljasokeri ja siirappi sekä tomusokeri pienissä erissä. Sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä seos tasaiseksi levyksi leivinpaperilla vuorattuun pieneen uunivuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.
Sulata suklaa ja voi mikrossa tai vesihauteessa. Mausta seos minttuliköörillä. Leikkaa suklaalevy paloiksi ja kasta ne haarukan tai pinsettien avulla suklaassa. Nosta leivinpaperin päälle jääkaappiin jähmettymään. Säilytä jääkaapissa, nämä suklaaherkut sulavat nopeasti.
Resepti: Teresa Välimäki
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?