Minttusuklaat

Herkulliset minttusuklaat, joissa minttulikööri maustaa sekä suklaamassan että kuorrutuksen.

n. 20 kpl

20 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (17 kpl)

Ainekset

100 g tummaa suklaata
50 g voita
1 rkl minttulikööriä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Tummaa siirappia
3 dl Dansukker Tomusokeria
Kuorrutus
150 g tummaa suklaata
30 g voita
1 rkl minttulikööriä

Ohjeet

Sulata voi kattilassa ja paloittele joukkoon suklaa. Nosta kattila liedeltä. Anna suklaan sulaa kevyesti sekoittaen. Lisää likööri, vaniljasokeri ja siirappi sekä tomusokeri pienissä erissä. Sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä seos tasaiseksi levyksi leivinpaperilla vuorattuun pieneen uunivuokaan ja anna jähmettyä jääkaapissa yön yli.

Sulata suklaa ja voi mikrossa tai vesihauteessa. Mausta seos minttuliköörillä. Leikkaa suklaalevy paloiksi ja kasta ne haarukan tai pinsettien avulla suklaassa. Nosta leivinpaperin päälle jääkaappiin jähmettymään. Säilytä jääkaapissa, nämä suklaaherkut sulavat nopeasti.

Resepti: Teresa Välimäki

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?