Minttusuklaamuffinit

Minttusuklaamuffinit ovat meheviä ja herkullisen makuisia sellaisenaankin, mutta voit myös kuorruttaa ne ihaniksi kuppikakuiksi.

noin 12 kpl

PT25M

25 minuuttia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 munaa
1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl rypsiöljyä tai sulatettua voita
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl maitoa
150–200 g minttusuklaata

Ohjeet

Riko munat kulhoon. Mittaa joukkoon fariinisokeri, vehnäjauhot, rasva, kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri ja maito. Paloittele minttusuklaa pieneksi rouheeksi työlaudalla ja sekoita taikinan joukkoon.

Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa uunin keskiritilätasolla 10–12 minuuttia.

Vinkki!
Halutessasi voit valmistaa minttusuklaamuffineista myös ihania kuppikakkuja. Pursota pinnalle silloin kermavaahtoa ja koristele vaikkapa tuoreilla vadelmilla ja/tai suklaalastuilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?