Ainekset
2 munaa
1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl rypsiöljyä tai sulatettua voita
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl maitoa
150–200 g minttusuklaata
Ohjeet
Riko munat kulhoon. Mittaa joukkoon fariinisokeri, vehnäjauhot, rasva, kaakaojauhe, leivinjauhe, vaniljasokeri ja maito. Paloittele minttusuklaa pieneksi rouheeksi työlaudalla ja sekoita taikinan joukkoon.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa uunin keskiritilätasolla 10–12 minuuttia.
Vinkki!
Halutessasi voit valmistaa minttusuklaamuffineista myös ihania kuppikakkuja. Pursota pinnalle silloin kermavaahtoa ja koristele vaikkapa tuoreilla vadelmilla ja/tai suklaalastuilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?