Ainekset
4 dl kuohukermaa*
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
10 mintunlehteä
Pinnalle
2 dl tuoreita marjoja
1 (luomu)limetin kuori ja mehu
4 rkl seljankukkamehutiivistettä
2 tl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Sekoita kerma, vaniljasokeri, hyytelösokeri Multi ja minttu kattilassa, kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Siivilöi seos ja kaada pieniin hillopurkkeihin tai laseihin. Pane jääkaappiin hyytymään.
2. Huuhtele ja perkaa marjat. Sekoita joukkoon limettimehu ja kuoriraaste, seljankukkamehu sekä tomusokeri. Anna maustua ennen tarjoilua.
*Vinkki!
Mikäli haluat hieman pehmeämmän pannacottan, käytä 5 dl kuohukermaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!