Minttupannacotta ja marinoidut marjat

Kesän paras jälkiruoka on minttupannacotta ja marinoidut marjat. Hyytelösokeri Multilla teet helposti ja nopeasti täyteläisen pannacotan, johon minttu antaa pikanttia makua.

4–6 annosta

PT10M

10 min

Arviot (12 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl kuohukermaa*
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
10 mintunlehteä

Pinnalle
2 dl tuoreita marjoja
1 (luomu)limetin kuori ja mehu
4 rkl seljankukkamehutiivistettä
2 tl Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

1. Sekoita kerma, vaniljasokeri, hyytelösokeri Multi ja minttu kattilassa, kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Siivilöi seos ja kaada pieniin hillopurkkeihin tai laseihin. Pane jääkaappiin hyytymään.

2. Huuhtele ja perkaa marjat. Sekoita joukkoon limettimehu ja kuoriraaste, seljankukkamehu sekä tomusokeri. Anna maustua ennen tarjoilua.

*Vinkki!
Mikäli haluat hieman pehmeämmän pannacottan, käytä 5 dl kuohukermaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.