Ainekset
2 l mustaherukoita
½ dl vettä, mikäli käytät tuoreita marjoja
500 g Dansukker Hillosokeria
1 tl kuivattua minttua
Ohjeet
Puhdista marjat ja laita ne kattilaan veden kanssa. Mikäli valmistat hillon pakastemarjoista, ei vettä tarvitse lisätä. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes muodostuu vesihöyryä.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Mausta mintulla. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna hillon kiehua 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä noin puoli tuntia. Jos pinnalle on muodostunut vaahtoa, kuori se pois lusikalla.
Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Mausta hilloa erilaisilla yrteillä tai hedelmien kuoriraasteilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!