Minttu-mansikkarahka

Perinteinen mansikkarahka on herkullinen välipala tai jälkiruoka. Mausta tuoreella mintulla!

4 annosta

PT10M

10 minuuttia

Arviot (70 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 ½ dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g mansikoita
½ dl hienonnettua tuoretta minttua

Ohjeet

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon maitorahka. Mausta siirapilla ja vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon paloitellut mansikat ja hienonnettua minttua. Tarkista maku.

Vinkki!
Jos haluat rahkaan väriä, soseuta mansikoita hieman tai käytä kohmeisia mansikoita ja vatkaa ne sähkövatkaimella joukkoon.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!