Minttu-mansikkarahka

4 annosta 10 minuuttia
Perinteinen mansikkarahka on herkullinen välipala tai jälkiruoka. Mausta tuoreella mintulla!
Minttu-mansikkarahka
Arvioi: (56kpl)

Ainekset

  • 2 ½ dl vispikermaa
  • 200 g maitorahkaa
  • ¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia tai Muscovadosiirappia
  • 1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 200 g mansikoita
  • ½ dl hienonnettua tuoretta minttua

Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon maitorahka. Mausta siirapilla ja vaniljasokerilla. Sekoita joukkoon paloitellut mansikat ja hienonnettua minttua. Tarkista maku.

Vinkki!
Jos haluat rahkaan väriä, soseuta mansikoita hieman tai käytä kohmeisia mansikoita ja vatkaa ne sähkövatkaimella joukkoon.

Reseptin on laatinut

Dansukker