Minipannarit ja omena-pihlajanmarjahillo

Suloiset minipannarit ja omena-pihlajanmarjahillo sopivat tarjottavaksi vaikka syksyisellä brunssilla. Ihanat pienet pannukakut maustetaan vaniljalla ja vaalealla luomusiirapilla.

noin 36–40 minipannukakkua

30 min + 45 min

Arviot (20 kpl)

Ainekset

Hillo

700 g omenaa (10 dl)

300 g pihlajanmarjoja (5 dl)

0,5 dl vettä

500 g Dansukker Hillosokeria (noin 5,5 dl)

ripaus kanelia

Pannaritaikina

3 kananmunaa

4 dl (kaura)maitoa

2 rkl öljyä

3 dl vehnäjauhoja

ripaus suolaa

0,5 tl vaniljaa myllystä (tai 1 vaniljatangon siemenet)

3 rkl Dansukker Vaalea Luomusiirappia

Ohjeet

Hillo

Kuori ja paloittele omenat. Pese pihlajanmarjat ja jätä likoamaan hetkeksi.

Mittaa omenat ja marjat isoon kattilaan veden kanssa ja keitä kunnes ne pehmenevät.

Lisää hillosokeri höyryävään seokseen, sekoita ja jätä hillo porisemaan 15 minuutiksi.

Kuori pinnalle muodostunut vaahto, mausta kanelilla ja anna hillon jäähtyä hiukan.

Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje kannet.

Pannaritaikina

Vispaa kananmunat ja maito kunnolla sekaisin. Lisää öljy.

Vispaa suola ja jauhot sekaan.

Mausta taikina vaniljalla ja siirapilla.

Jätä taikina nousemaan ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Jaa taikina voideltuun 24-paikkaiseen minimuffinssivuokaan ja paista pannukakkuja uunin keskitasolla noin 13–15 minuuttia, tai kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja nousseet.

Tarjoile lämpimät pannukakut omena-pihlajanmarjahillon ja siirapin kanssa!

Vinkki!
Tee halutessasi minipannukakut 12-paikkaiselle muffinipellille.

Resepti ja kuva: Annin uunissa

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.