Hillo
Pannaritaikina
Hillo
Kuori ja paloittele omenat. Pese pihlajanmarjat ja jätä likoamaan hetkeksi.
Mittaa omenat ja marjat isoon kattilaan veden kanssa ja keitä kunnes ne pehmenevät.
Lisää hillosokeri höyryävään seokseen, sekoita ja jätä hillo porisemaan 15 minuutiksi.
Kuori pinnalle muodostunut vaahto, mausta kanelilla ja anna hillon jäähtyä hiukan.
Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje kannet.
Pannaritaikina
Vispaa kananmunat ja maito kunnolla sekaisin. Lisää öljy.
Vispaa suola ja jauhot sekaan.
Mausta taikina vaniljalla ja siirapilla.
Jätä taikina nousemaan ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Jaa taikina voideltuun 24-paikkaiseen minimuffinssivuokaan ja paista pannukakkuja uunin keskitasolla noin 13–15 minuuttia, tai kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja nousseet.
Tarjoile lämpimät pannukakut omena-pihlajanmarjahillon ja siirapin kanssa!
Vinkki!
Tee halutessasi minipannukakut 12-paikkaiselle muffinipellille.
Resepti ja kuva: Annin uunissa