Ainekset
Hillo
700 g omenaa (10 dl)
300 g pihlajanmarjoja (5 dl)
0,5 dl vettä
500 g Dansukker Hillosokeria (noin 5,5 dl)
ripaus kanelia
Pannaritaikina
3 kananmunaa
4 dl (kaura)maitoa
2 rkl öljyä
3 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
0,5 tl vaniljaa myllystä (tai 1 vaniljatangon siemenet)
3 rkl Dansukker Vaalea Luomusiirappia
Ohjeet
Hillo
Kuori ja paloittele omenat. Pese pihlajanmarjat ja jätä likoamaan hetkeksi.
Mittaa omenat ja marjat isoon kattilaan veden kanssa ja keitä kunnes ne pehmenevät.
Lisää hillosokeri höyryävään seokseen, sekoita ja jätä hillo porisemaan 15 minuutiksi.
Kuori pinnalle muodostunut vaahto, mausta kanelilla ja anna hillon jäähtyä hiukan.
Purkita hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin ja sulje kannet.
Pannaritaikina
Vispaa kananmunat ja maito kunnolla sekaisin. Lisää öljy.
Vispaa suola ja jauhot sekaan.
Mausta taikina vaniljalla ja siirapilla.
Jätä taikina nousemaan ja laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Jaa taikina voideltuun 24-paikkaiseen minimuffinssivuokaan ja paista pannukakkuja uunin keskitasolla noin 13–15 minuuttia, tai kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja nousseet.
Tarjoile lämpimät pannukakut omena-pihlajanmarjahillon ja siirapin kanssa!
Vinkki!
Tee halutessasi minipannukakut 12-paikkaiselle muffinipellille.
Resepti ja kuva: Annin uunissa
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!