Meloni-mansikkacocktail

Meloni-mansikkacocktail on hunajamelonista, mansikoista ja kivennäisvedestä tehty kesäinen alkoholiton cocktail eli mocktail. Maista kesä!

6 lasillista

PT10M

10 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1/2 kg hunajamelonia
1 l mansikoita
4 rkl sitruuna- tai limettimehua
4 rkl Dansukker Fariinisokeria
33 cl kivennäisvettä
Koristeluun
4 tuoretta basilikanoksaa
jääpaloja

Ohjeet

Kuori meloni ja poista siemenet. Paloittele. Huuhtele ja perkaa mansikat. Sekoita meloni, mansikat, sitruunamehu ja fariinisokeri tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Siivilöi tiheällä siivilällä. Pane pari jääpalaa jokaiseen lasiin. Jaa juoma laseihin. Kaada päälle kivennäisvettä. Koristele basilikanoksilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?