Meloni-mansikkacocktail

Meloni-mansikkacocktail on hunajamelonista, mansikoista ja kivennäisvedestä tehty kesäinen alkoholiton cocktail eli mocktail. Maista kesä!

6 lasillista

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2 kg hunajamelonia
1 l mansikoita
4 rkl sitruuna- tai limettimehua
4 rkl Dansukker Fariinisokeria
33 cl kivennäisvettä
Koristeluun
4 tuoretta basilikanoksaa
jääpaloja

Ohjeet

Kuori meloni ja poista siemenet. Paloittele. Huuhtele ja perkaa mansikat. Sekoita meloni, mansikat, sitruunamehu ja fariinisokeri tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Siivilöi tiheällä siivilällä. Pane pari jääpalaa jokaiseen lasiin. Jaa juoma laseihin. Kaada päälle kivennäisvettä. Koristele basilikanoksilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.