Ainekset
1/2 kg hunajamelonia
1 l mansikoita
4 rkl sitruuna- tai limettimehua
4 rkl Dansukker Fariinisokeria
33 cl kivennäisvettä
Koristeluun
4 tuoretta basilikanoksaa
jääpaloja
Ohjeet
Kuori meloni ja poista siemenet. Paloittele. Huuhtele ja perkaa mansikat. Sekoita meloni, mansikat, sitruunamehu ja fariinisokeri tehosekoittimessa tasaiseksi seokseksi. Siivilöi tiheällä siivilällä. Pane pari jääpalaa jokaiseen lasiin. Jaa juoma laseihin. Kaada päälle kivennäisvettä. Koristele basilikanoksilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?