Ainekset
Pohja
1 dl juoksevaa kasvismargariinia
2 dl vehnä- tai grahamjauhoja
3 rkl vettä
Täyte
2 rkl juoksevaa kasvimargariinia tai öljyä
2 salottisipulia silputtuna
1 omena kuorittuna ja kuutioituna
2 tl Dansukker Luomuruokosokeria
100 g kalkkunaleikettä tai kypsää kalkkunaa hienonnettuna
1 dl persiljaa silputtuna
1 dl ruokakermaa
1 muna
100 g juustoraastetta
Ohjeet
Sekoita juokseva margariini ja jauhot keskenään käsin tai puuhaarukalla. Sekoita lopuksi joukkoon vesi. Painele seos jauhoja apuna käyttäen muffinipellin koloihin. Esipaista 200-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia.
Valmista sillä välin täyte. Kuumenna margariini tai öljy pannulla ja paista salottisipulit. Sammuta liesi. Lisää muut ainekset. Jaa seos muffinipellin koloihin ja jatka kypsentämistä 200 asteessa noin 20–30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja jähmettynyt.
Vinkki!
Käytä täytteenä vaihdellen kalaa, broileria tai kinkkua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?