Ainekset
200 g tummaa suklaata
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 munaa
2 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja, mannasuurimoita tai kookoshiutaleita
Ohjeet
Paloittele suklaa ja laita se yhdessä voin tai margariinin kanssa kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Ota seos pois liedeltä. Lisää joukkoon sokerit, munat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun noin litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista 150–175 asteessa noin 50 minuuttia, tai kunnes pinta näyttää jähmettyneeltä. Anna seistä noin 10 minuuttia ennen kumoamista.
Vinkki!
Tarjoa kakkuviipaleen kanssa nokare vaahdotettua kermaa tai vaniljajäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa
Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.