Ainekset
200 g tummaa suklaata
150 g voita tai margariinia
1 ½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
3 munaa
2 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja, mannasuurimoita tai kookoshiutaleita
Ohjeet
Paloittele suklaa ja laita se yhdessä voin tai margariinin kanssa kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Ota seos pois liedeltä. Lisää joukkoon sokerit, munat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun noin litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista 150–175 asteessa noin 50 minuuttia, tai kunnes pinta näyttää jähmettyneeltä. Anna seistä noin 10 minuuttia ennen kumoamista.
Vinkki!
Tarjoa kakkuviipaleen kanssa nokare vaahdotettua kermaa tai vaniljajäätelöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!