Mehevä suklaakakku - Dansukker

Mehevä suklaakakku

1 tunti
Makoisan suklaakakkuviipaleen kanssa voi tarjota nokareen kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.
Mehevä suklaakakku
Arvioi: (86kpl)

Ainekset

  • 200 g tummaa suklaata
  • 150 g voita tai margariinia
  • 1 ½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 1 dl Dansukker Luomuruokosokeria
  • 3 munaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Vuokaan

  • voita tai margariinia
  • korppujauhoja, mannasuurimoita tai kookoshiutaleita

Paloittele suklaa ja laita se yhdessä voin tai margariinin kanssa kattilaan. Sulata miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Ota seos pois liedeltä. Lisää joukkoon sokerit, munat ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun noin litran vetoiseen kakkuvuokaan. Paista 150–175 asteessa noin 50 minuuttia, tai kunnes pinta näyttää jähmettyneeltä. Anna seistä noin 10 minuuttia ennen kumoamista.

Vinkki!
Tarjoa kakkuviipaleen kanssa nokare vaahdotettua kermaa tai vaniljajäätelöä.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;