Ainekset
3 dl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
150 g voita tai margariinia sulatettuna
2 kananmunaa
1 appelsiini
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (ø 23 cm) ja voitele rengas. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Mittaa kakkutaikinan kuivat aineet kulhoon, sekoita ja tee syvennys aineiden keskelle. Lisää sulatettu rasva, kananmunat, puolikkaan appelsiinin kuoriraaste ja 1 dl appelsiinista puristettua mehua. Sekoita aineet tasaiseksi taikinaksi.
Kaada taikina vuokaan. Paista uunissa noin 15 minuuttia.
Siirrä haaleaksi jäähtynyt kakku tarjoiluvadille ja siivilöi tomusokeria pinnalle. Tarjoa jäätelön tai kermavaahdon kanssa.
Kakku on pehmeä, hiukan valuva keskeltä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?