Ainekset
4 kananmunaa
3 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl mantelijauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 dl kondensoitua kookosmaitoa
1 dl sulatettua voita tai margariinia tai rypsiöljyä
4–8 kotimaista omenaa
Pinnalle
suomalaista Dansukker Taloussokeria
kanelia
Lisäksi
1 dl kuohukermaa
1 rkl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon sokeri. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja kääntele joukkoon kondensoitu kookosmaito ja rasva.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (koko n. 30x35) ja viipaloi pinnalle omenat kuorineen tasakokoisiksi viipaleiksi. Ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Vaahdota kuohukerma ja mausta sokereilla. Tarjoa paloitellun omenapiirakan kanssa.
Vinkki!
Voit käyttää kondensoidun kookosmaidon tilalla kondensoitua maitoa, kookosmaitoa, maitoa tai omenamehua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!