Ainekset
4 kananmunaa
3 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl mantelijauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 dl kondensoitua kookosmaitoa
1 dl sulatettua voita tai margariinia tai rypsiöljyä
4–8 kotimaista omenaa
Pinnalle
suomalaista Dansukker Taloussokeria
kanelia
Lisäksi
1 dl kuohukermaa
1 rkl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon sokeri. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja kääntele joukkoon kondensoitu kookosmaito ja rasva.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille (koko n. 30x35) ja viipaloi pinnalle omenat kuorineen tasakokoisiksi viipaleiksi. Ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.
Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Vaahdota kuohukerma ja mausta sokereilla. Tarjoa paloitellun omenapiirakan kanssa.
Vinkki!
Voit käyttää kondensoidun kookosmaidon tilalla kondensoitua maitoa, kookosmaitoa, maitoa tai omenamehua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.