Ainekset
150 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl Dansukker Kanelisokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl mantelijauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 dl omenasosetta
1 dl maitoa tai kermaa
Pinnalle
3 dl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Kanelisokeria
1 rkl omena-vaniljalikööriä tai omenamehua
vettä
Dansukker Kanelisokeria
muutama omenalohko
Ohjeet
Vatkaa huoneenlämpöinen rasva ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, omenasose ja maito. Laita taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan, jonka tilavuus on noin 1,5 litraa. Paista 150 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin tunti. Anna jäähtyä viitisen minuuttia ja kumoa kakku tarjoiluvadille.
Sekoita kuorrutteen tomusokeri, kanelisokeri ja omenavaniljalikööri tai omenamehu keskenään. Lisää vettä sen verran, että kuorrutteesta tulee sakea, mutta levittyvä. Kaada kuorrute kakun pinnalle ja anna valua kohti reunoja. Ripottele pinnalle kanelisokeria ja aseta koristeeksi muutama omenalohko.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!