Ainekset
4 dl maitoa
50 g hiivaa
1 rkl kardemummaa
2 tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl cocktailkirsikoiden lientä
1 kg vehnäjauhoja
200 g margariinia tai voita
Täyte
2 tölkkiä (à 125 g) cocktailkirsikoita
100 g mantelimassaa
1 rkl kuumaa vettä
Pinnalle
kananmuna
Dansukker Rapeaa raesokeria
2 dl Dansukker Tomusokeria ja
noin 1 rkl vettä
Ohjeet
1. Kuumenna maito kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva maitoon ja lisää muut ainekset. Alusta pehmeähkö taikina. Kohota taikina vedottomassa paikassa leivinliinan alla.
2. Voitele kaksi leipävuokaa. Voit tehdä myös yhden vuokapitkon ja lopusta taikinasta pikkupullia. Silppua kirsikat ja valuta. Pehmennä mantelimassaa kiehautetulla vedellä.
3. Leivo taikina pikkupulliksi. Lado harvakseltaan pullia leipävuokaan ja lusikoi päälle mantelimassaa ja kirsikoita. Lado päälle toinen kerros pullia ja kohota toisen kerran.
4. Voitele pullat ja ripota päälle raesokeria. Paista vuokapullaa 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Koristele tomusokerikuorrutuksella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!