Mehevä kaakaokakku

Leivo herkullinen suklaanmakuinen kahvi- eli kuivakakku! Mehevä kaakaokakku on helppotekoinen ja sopii arkeen ja juhlaan.

PT1H

1½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2 dl maitoa
150 g voita tai margariinia
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

Sekoita 1 dl sokeria, kaakaojauhe ja maito kattilassa. Kiehauta seos ja nosta jäähtymään.

Vaahdota voi ja loput sokerista. Lisää munat joukkoon yksitellen vatkaten. Lisää jäähtynyt maitoseos. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos taikinaan.

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (1½ l)  Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Tarkista kypsyys. Anna kakun olla vuoassaan 10 minuuttia ennen kumoamista. 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.