Ainekset
2 dl Dansukker Taloussokeria
1 dl tummaa kaakaojauhetta
2 dl maitoa
150 g voita tai margariinia
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Sekoita 1 dl sokeria, kaakaojauhe ja maito kattilassa. Kiehauta seos ja nosta jäähtymään.
Vaahdota voi ja loput sokerista. Lisää munat joukkoon yksitellen vatkaten. Lisää jäähtynyt maitoseos. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja lisää seos taikinaan.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (1½ l) Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 50 minuuttia. Tarkista kypsyys. Anna kakun olla vuoassaan 10 minuuttia ennen kumoamista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.