Maustettu suklaatoffee

Tee itse suklaatoffeeta! Mausta se makusi mukaan chilillä, turkinpippurirouheella tai kardemummalla.

20–25 kpl

PT40M

40 minuuttia

Arviot (149 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
4 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
2 rkl kaakaojauhetta
Valitse mauste makusi mukaan
1/2 chili hienonnettuna + koristeluun chilihiutaleita, jos haluat voimakkaamman maun
60 g rouhittuja polkagris-piparminttumakeisia
50 g rouhittuja turkinpippurimakeisia
2 tl jauhettua kardemummaa

Ohjeet

1. Sekoita kaikki ainekset paksupohjaisessa kattilassa. Lisää valittu mauste.
2. Keitä seosta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes lämpömittari näyttää 124 astetta. Tai tee pallokoe: Tiputa muutama tippa kuumaa makeismassaa lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massasta saa pyöriteltyä kiinteän pallon, on toffeeseos valmis.
3. Kaada seos leivinpaperoituun kuumuutta kestävään vuokaan. Leikkaa jäähtynyt toffee paloiksi ja kääri voipaperiin tai sellofaaniin.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?