Ainekset
3 rkl öljyä
700 g karjalanpaistilihaa
2 tl juustokuminaa
1 ½ tl suolaa
2 isoa sipulia lohkoina
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
500 g tomaattimurskaa
mustapippuria myllystä
tl paprikajauhetta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen chilipaprika hienonnettuna
1 keltainen paprika paloina
1 punainen paprika paloina
vettä sen verran, että liha peittyy
Ohjeet
Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Kuumenna öljy kattilassa tai isossa pannussa. Paista lihapalat kauttaaltaan. Lisää joukkoon muut ainekset ja kiehauta.
Laita ruoka pataan ja tarkista, että liha on nesteen alla. Kypsennä 100–150-asteisessa uunissa useita tunteja, kunnes liha on mureaa. Varaa kypsymiseen aikaa 5–7 tuntia. Lisää tarvittaessa vettä kypsymisen aikana.
Tarkista maku. Tarjoa riisin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!