Ainekset
3 rkl öljyä
700 g karjalanpaistilihaa
2 tl juustokuminaa
1 ½ tl suolaa
2 isoa sipulia lohkoina
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
500 g tomaattimurskaa
mustapippuria myllystä
tl paprikajauhetta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen chilipaprika hienonnettuna
1 keltainen paprika paloina
1 punainen paprika paloina
vettä sen verran, että liha peittyy
Ohjeet
Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Kuumenna öljy kattilassa tai isossa pannussa. Paista lihapalat kauttaaltaan. Lisää joukkoon muut ainekset ja kiehauta.
Laita ruoka pataan ja tarkista, että liha on nesteen alla. Kypsennä 100–150-asteisessa uunissa useita tunteja, kunnes liha on mureaa. Varaa kypsymiseen aikaa 5–7 tuntia. Lisää tarvittaessa vettä kypsymisen aikana.
Tarkista maku. Tarjoa riisin kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.