Mausteinen lakkahyytelö

Vaniljainen ja kanelinen lakkajälkiruoka tarjotaan juhlavista laseista.

6 annosta

2 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

5 dl vettä tai puolimakeaa siideriä
1–2 vaniljatankoa pilkottuna
2 kanelitankoa
1,75 dl Dansukker Hyytelösokeria
600 g lakkoja
Tarjoiluun
kermavaahtoa
(Dansukker Tummaa muscovadosokeria)

Ohjeet

Pane neste, pilkotut vaniljatangot ja kanelitangot kattilaan. Keitä 10–15 minuuttia. Siivilöi ja mittaa, että nestettä on 4 dl. Sekoita hyytelösokeri liemeen. Kiehauta. Jaa lakat jälkiruoka-astioihin ja valuta liemi päälle. Jäähdytä jääkaapissa. Tarjoa kermavaahdon kanssa. Koristele halutessasi muscovadosokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt kermatoffeet, fudget, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.

Katso videoitamme

YouTube-kanavaltamme löydät näppärästi reseptit ja ohjeistuksen moniin makoisiin makumatkoihin ja myös jouluherkkuihin.