Mausteinen lakkahyytelö

Vaniljainen ja kanelinen lakkajälkiruoka tarjotaan juhlavista laseista.

6 annosta

2 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

5 dl vettä tai puolimakeaa siideriä
1–2 vaniljatankoa pilkottuna
2 kanelitankoa
1,75 dl Dansukker Hyytelösokeria
600 g lakkoja
Tarjoiluun
kermavaahtoa
(Dansukker Tummaa muscovadosokeria)

Ohjeet

Pane neste, pilkotut vaniljatangot ja kanelitangot kattilaan. Keitä 10–15 minuuttia. Siivilöi ja mittaa, että nestettä on 4 dl. Sekoita hyytelösokeri liemeen. Kiehauta. Jaa lakat jälkiruoka-astioihin ja valuta liemi päälle. Jäähdytä jääkaapissa. Tarjoa kermavaahdon kanssa. Koristele halutessasi muscovadosokerilla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.