Ainekset
Marjahilloke
2 dl marjoja (vadelmia, karhunvatukoita tai puolukoita)
1 rkl vettä
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mascarponevaahto
2 keltuaista
1/2 dl Dansukker Tomusokeria
125 g mascarponea
1 rkl limoncelloa
3/4 dl kermaa
Koristeluun
marjoja
Ohjeet
1. Keitä marjahillokkeen aineksia kasarissa minuutin ajan. Kaada laseihin ja pane jääkaappiin odottamaan.
2. Vaahdota keltuaiset, sokeri ja mascarpone sileäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon limoncello.
3. Vaahdota kerma ja kääntele se seokseen. Jaa mascarponevaahto hillokkeen päälle laseihin. Koristele marjoilla ja tarjoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.