Marsipaani

Tee itse eriväristä kaulittavaa marsipaania kakkujen kuorrutuksiin tai marsipaanikuvioihin.

450 g

10 minuuttia

Arviot (20 kpl)

Ainekset

1 dl vispikermaa
½ dl vehnäjauhoja
75 g mantelijauhetta
300 g Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

(elintarvikeväriä)

Ohjeet

1. Sekoita kerma ja vehnäjauhot kasarissa, kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen, kunnes seos irtoaa kattilan laidasta ja pohjasta. Jäähdytä.

2. Lisää mantelijauhe ja tomusokeri ja sekoita hyvin. (Värjää seos.)

3. Kääri marsipaani kelmuun ja säilytä jääkaapissa. Marsipaani säilyy viileässä pari viikkoa.

4. Pehmitä jääkaappikylmä marsipaani työpöydällä vaivaten ennen kaulimista ja koristeiden tekoa.

5. Kauli levyksi kahden kelmun välissä tai tomusokeriripotetun työpöydän päällä. Leikkaa marsipaanista kuvioita tai viimeistele kakkuja ja leivoksia kaulitulla marsipaanilevyllä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?