Marmeladit

Itse tehdyt sievät marmeladimakeiset valmistetaan hedelmä- ja marjasoseesta ja hyydytetään agar-hiutaleilla.

40 minuuttia + hyytyminen ja kuivuminen

Arviot (58 kpl)

Ainekset

30 g agar-agar-hiutaleita
1 l vettä
1 kg Dansukker Taloussokeria
2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 dl omenasosetta
2 dl marjasosetta
2 tl sitruuna- tai viinihappoa
(hedelmäaromia
karamelliväriä)

Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

1. Mittaa vesi ja agar-hiutaleet kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Lisää sokeri ja siirappi ja jatka keittämistä puolisen tuntia kunnes seos kirkastuu.

2. Jäähdytä seos ja lisää hedelmä- ja marjasose, viinihappo ja tarpeen mukaan karamelliväriä sekä hedelmäesanssia. Kaada seos reunalliseen vuokaan hyytymään.

3. Leikkaa hyytynyt marmeladi pieniksi neliöiksi tai painele siitä pienillä muoteilla kuvioita. Kieritä marmeladit sokerissa ja pane sokeroidulle alustalle vuorokaudeksi kuivumaan. Ripota pinnalle sokeria.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.