Ainekset
30 g agar-agar-hiutaleita
1 l vettä
1 kg Dansukker Taloussokeria
2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 dl omenasosetta
2 dl marjasosetta
2 tl sitruuna- tai viinihappoa
(hedelmäaromia
karamelliväriä)
Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
1. Mittaa vesi ja agar-hiutaleet kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Lisää sokeri ja siirappi ja jatka keittämistä puolisen tuntia kunnes seos kirkastuu.
2. Jäähdytä seos ja lisää hedelmä- ja marjasose, viinihappo ja tarpeen mukaan karamelliväriä sekä hedelmäesanssia. Kaada seos reunalliseen vuokaan hyytymään.
3. Leikkaa hyytynyt marmeladi pieniksi neliöiksi tai painele siitä pienillä muoteilla kuvioita. Kieritä marmeladit sokerissa ja pane sokeroidulle alustalle vuorokaudeksi kuivumaan. Ripota pinnalle sokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut
Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Nyt juhlitaan!
Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Suolaista leivontaa
Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Leivo pikkuleipiä
Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.