Ainekset
30 g agar-agar-hiutaleita
1 l vettä
1 kg Dansukker Taloussokeria
2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 dl omenasosetta
2 dl marjasosetta
2 tl sitruuna- tai viinihappoa
(hedelmäaromia
karamelliväriä)
Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
1. Mittaa vesi ja agar-hiutaleet kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen. Lisää sokeri ja siirappi ja jatka keittämistä puolisen tuntia kunnes seos kirkastuu.
2. Jäähdytä seos ja lisää hedelmä- ja marjasose, viinihappo ja tarpeen mukaan karamelliväriä sekä hedelmäesanssia. Kaada seos reunalliseen vuokaan hyytymään.
3. Leikkaa hyytynyt marmeladi pieniksi neliöiksi tai painele siitä pienillä muoteilla kuvioita. Kieritä marmeladit sokerissa ja pane sokeroidulle alustalle vuorokaudeksi kuivumaan. Ripota pinnalle sokeria.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!