Marjatryffelit

Pientä marjaista ja suklaista tarjottavaa herkullisten tryffelien muodossa.

noin 30 kpl

PT1H

2 tuntia

Arviot (4 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

300 g tummaa suklaata
100 g marjoja, esim. mustaherukoita, lakkoja tai vadelmia
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 dl kuohukermaa
50 g voita
Koristeluun
kaakaojauhetta
paahdettuja pähkinöitä rouhittuna 

Ohjeet

Paloittele suklaa pieniksi paloiksi kulhoon.

Kiehauta marjat, sokeri, kerma ja voi.

Kaada kuuma seos suklaan joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.

Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Ota massaa lusikalla ja pyörittele kertakäyttökäsineillä suojatuissa käsissä pieniä tryffeleitä. Kierittele ne kaakaojauheessa tai pähkinärouheessa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.