Ainekset
300 g tummaa suklaata
100 g marjoja, esim. mustaherukoita, lakkoja tai vadelmia
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 dl kuohukermaa
50 g voita
Koristeluun
kaakaojauhetta
paahdettuja pähkinöitä rouhittuna
Ohjeet
Paloittele suklaa pieniksi paloiksi kulhoon.
Kiehauta marjat, sokeri, kerma ja voi.
Kaada kuuma seos suklaan joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Ota massaa lusikalla ja pyörittele kertakäyttökäsineillä suojatuissa käsissä pieniä tryffeleitä. Kierittele ne kaakaojauheessa tai pähkinärouheessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.