Ainekset
300 g tummaa suklaata
100 g marjoja, esim. mustaherukoita, lakkoja tai vadelmia
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1/2 dl kuohukermaa
50 g voita
Koristeluun
kaakaojauhetta
paahdettuja pähkinöitä rouhittuna
Ohjeet
Paloittele suklaa pieniksi paloiksi kulhoon.
Kiehauta marjat, sokeri, kerma ja voi.
Kaada kuuma seos suklaan joukkoon ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut.
Anna jäähtyä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Ota massaa lusikalla ja pyörittele kertakäyttökäsineillä suojatuissa käsissä pieniä tryffeleitä. Kierittele ne kaakaojauheessa tai pähkinärouheessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku
Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut
Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta
Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään
Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset
Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!
Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.