Marjatryffelit

Suklaiset mustaherukkatryffelit kuorrutetaan suklaalla ja pähkinärouheella.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

150 g marjoja, esim. mustaherukoita tai vadelmia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
300 g tummaa suklaata pieninä paloina
50 g voita tai margariinia
Koristeluun
200 g tummaa suklaata
200 g hasselpähkinöitä

Ohjeet

Paahda hasselpähkinät kuivassa paistinpannussa. Hankaa kuoret irti pyyheliinalla. Hienonna pähkinät melko hienoksi rouheeksi. Pane syrjään odottamaan.

Paloittele suklaa kulhoon. Keitä marjoja ja sokeria 5 minuuttia. Puserra seos siivilän läpi suklaan joukkoon. Lisää rasva ja sekoita tasaiseksi massaksi. (Jos massa tuntuu liian pehmeältä, pidä sitä hetki jääkaapissa.)  Pyörittele massasta palloja ja pane ne jääkaappiin.

Sulata koristeluun tarkoitettu suklaa vesihauteessa ja kasta kylmät tryffelit suklaaseen. Kierittele tryffelit pähkinärouheessa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!