Ainekset
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
100 g maidotonta margariinia sulatettuna
100 g paistonkestävää mansikkamarmeladia
2 dl sitruunalimonadia
Pinnalle
n. 200 g mansikoita tai muita marjoja + Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon sulatettu margariini, marmeladi ja sitruuna-limonadi, sekoita tasaiseksi esimerkiksi lusikalla. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai uunivuokaan. Ripottele pinnalle marjat ja hieman sokeria. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin. Siivilöi jäähtyneen piiraan pinnalle tomusokeria.
Vinkki!
Voit maustaa taikinaa ripauksella kanelia, kardemummaa tai sitruunan- tai appelsiininkuoriraastetta.
Tee ohje tuplana ja paista halkaisijaltaan noin 24 cm kakkuvuoassa. Täytä ja koristele kuten täytekakut yleensä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?