Marjamousse

Marjamousse eli marjavaahto on helppo ja herkullinen jälkiruoka tuoreista tai pakastemarjoista, keltuaisista ja kermavaahdosta.

4 annosta

PT1H

2 ½ tuntia

Arviot (63 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g tuoreita tai pakastemarjoja
4 munankeltuaista
2½ dl (150 g) Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
2 dl kuohukermaa

Ohjeet

Soseuta marjat. Vaahdota munankeltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää marjasose. Vaahdota kerma ja lisää se seokseen. Kaada annosastioihin. Laita kylmään pariksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele marjoilla (ja murskatulla marengilla).

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.