Marjamousse

Marjamousse eli marjavaahto on helppo ja herkullinen jälkiruoka tuoreista tai pakastemarjoista, keltuaisista ja kermavaahdosta.

4 annosta

PT1H

2 ½ tuntia

Arviot (64 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

400 g tuoreita tai pakastemarjoja
4 munankeltuaista
2½ dl (150 g) Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
2 dl kuohukermaa

Ohjeet

Soseuta marjat. Vaahdota munankeltuaiset ja tomusokeri kuohkeaksi. Lisää marjasose. Vaahdota kerma ja lisää se seokseen. Kaada annosastioihin. Laita kylmään pariksi tunniksi ennen tarjoilua. Koristele marjoilla (ja murskatulla marengilla).

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!