Ainekset
1 kg vadelmia
250 g mustaherukoita
2 dl mustaherukanlehtiä
0,5 dl vettä
1 iso teenhaudutuspussi
1 vaniljatanko
600 g Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Puhdista marjat ja herukanlehdet.
Mittaa kattilaan vesi, vadelmat, herukat, haudutuspussiin pakatut mustaherukanlehdet sekä halkaistu vaniljatanko. Kuumenna höyryäväksi ja lisää hillosokeri.
Keitä noin 20 minuuttia hiljaa poreillen ja välillä varovasti sekoitellen. Lusikoi hillon pinnalle mahdollisesti syntyvä vaahto pois kattilasta.
Poista haudutuspussi ja vaniljatanko.
Purkita kuuma hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Kääntele purkkeja halutessasi varovasti ylösalaisin pari kertaa jäähtymisen aikana, niin marjat asettuvat hilloon tasaisesti. Säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.