Marjaisa vadelma-mustaherukkahillo

Marjaisa vadelma-mustaherukkahillo saa lisää herkullista makua mustaherukanlehdistä. Kesäinen hillo syntyy helposti ja nopeasti suomalaisella Hillosokerilla.

n. 1,5 l hilloa

PT25M

30 minuuttia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg vadelmia
250 g mustaherukoita
2 dl mustaherukanlehtiä
0,5 dl vettä
1 iso teenhaudutuspussi
1 vaniljatanko
600 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Puhdista marjat ja herukanlehdet.

Mittaa kattilaan vesi, vadelmat, herukat, haudutuspussiin pakatut mustaherukanlehdet sekä halkaistu vaniljatanko. Kuumenna höyryäväksi ja lisää hillosokeri.

Keitä noin 20 minuuttia hiljaa poreillen ja välillä varovasti sekoitellen. Lusikoi hillon pinnalle mahdollisesti syntyvä vaahto pois kattilasta.

Poista haudutuspussi ja vaniljatanko.

Purkita kuuma hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Kääntele purkkeja halutessasi varovasti ylösalaisin pari kertaa jäähtymisen aikana, niin marjat asettuvat hilloon tasaisesti. Säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!