Marjahyve talon tapaan

Marjahyve on helppo jälkiruokaherkku, joka sopii tarjottavaksi isollekin joukolle.

2–4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl mustikoita
2 dl vadelmia
¾ dl Dansukker Taloussokeria

Kuorrute
50 g voita tai margariinia
1 dl neljän viljan hiutaleita tai kaurahiutaleita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Pehmeä marenki
2 kananmunan valkuaista
2 rkl Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Sekoita marjat ja sokeri keskenään ja kaada marjat reunalliseen uunivuokaan. Voit halutessasi vuorata vuoan leivinpaperilla. 

Sekoita kuorrutteen ainekset murumaiseksi seokseksi ja ripottele marjojen päälle. Kypsennä marjahyvettä 200-asteisessa uunissa, kunnes pinta on rapea ja kauniin värinen.

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää tomusokeri vatkaten. Pursota marengista nokareita tai tankoja kuorrutteen päälle. Laita vielä hetkeksi uuniin, kunnes pinta saa hieman väriä.

Tarjoa sellaisenaan tai jäätelön kanssa.

Vinkki!
Käytä erilaisia kauden marjoja sellaisenaan tai marjasekoituksina. 
  

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!