Marjahillo pikana

Kuumenna marjoja ja hillo-marmeladisokeria mikrossa 2–4 minuuttia. Jäähdytä vikkelästi ja nauti lettujen kanssa.

runsas 1 dl

PT10M

10 minuuttia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2,5 dl mansikoita, vadelmia tai mustikoita
½ dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Sekoita ainekset tilavassa mikronkestävässä kulhossa. Kuumenna mikrossa täydellä teholla 2–4 minuuttia, kunnes sokeri on täysin sulanut ja seos kuplii. Sekoita välillä. Jäähdytä vikkelästi esim. kylmävesihauteessa ja nauti lettujen tai muiden herkkujen kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!