Marjahillo mikrossa

Tee pakastemarjoista ja Hillo-marmeladisokerista marjahilloa mikrossa.

PT25M

25 minuuttia

Arviot (21 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g (n. 1 l) pakastemarjoja
1/2 pkt (165 g = n. 2 dl) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Laita marjat ja Hillo-marmeladisokeri laakeaan astiaan. Kuumenna täydellä teholla n. 10 minuuttia kunnes sokeri on liuennut ja seos kuplii. Sekoita pari kertaa kuumentamisen aikana. Anna hillon jäähtyä noin 15 min. Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?