Marja-minttuhillo

Sekamarjahilloon tulee mansikoita, vadelmia ja mustikoita ja mausteeksi kuivattua minttua.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

600 g mansikoita
200 g vadelmia
200 g mustikoita
½ dl vettä
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria TAI 
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
½–1 tl kuivattua minttua

Ohjeet

Mittaa marjat, vesi, sokeri ja minttu kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi miedolla lämmöllä ja keitä noin 5 minuuttia silloin tällöin kattilan sisältöä ravistellen tai kevyesti sekoittaen. Jäähdytä vartti ja purkita.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!