Ainekset
Taikina
200 g margariinia
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl mantelirouhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä tai neilikkaa
1/2 dl marjasurvosta
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
(tuoreita marjoja)
Ohjeet
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Jaa taikina ja täyte kerroksittain voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan, jonka halkaisija on 20–22 cm.
Paista 175-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 50–60 minuuttia. Suojaa pinta tarvittaessa foliolla paiston loppuvaiheessa.
Kumoa kakku. Siivilöi jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria. Koristele halutessasi marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!