Ainekset
Taikina
200 g margariinia
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 munaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria
1/2 dl mantelirouhetta
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä tai neilikkaa
1/2 dl marjasurvosta
Vuokaan
voita tai margariinia
korppujauhoja
Pinnalle
Dansukker Tomusokeria
(tuoreita marjoja)
Ohjeet
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi.
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Jaa taikina ja täyte kerroksittain voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan, jonka halkaisija on 20–22 cm.
Paista 175-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 50–60 minuuttia. Suojaa pinta tarvittaessa foliolla paiston loppuvaiheessa.
Kumoa kakku. Siivilöi jäähtyneen kakun pinnalle tomusokeria. Koristele halutessasi marjoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.