Ainekset
4 broilerinfileetä tai -fileepihviä
Marinadi
3 raastettua tai hienonnettua valkosipulinkynttä
4 rkl ruokaöljyä
1–2 rkl Sambal oelek -chilitahnaa
2 rkl balsamietikkaa
1 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl Dansukker Tomusokeria
Mangosalaatti
3 dl bulgurisuurimoita tai täysjyväohraa
1 punasipuli
4 rkl ruokaöljyä
2 rkl balsamietikkaa
2 rkl Dansukker Tomusokeria
1 maustemitallinen suolaa
2 dl silputtua persiljaa
1 kuutioitu mango
12 halkaistua kirsikkatomaattia
Ohjeet
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane broilerinfileet ja marinadi kestävään muovipussiin ja sulje pussi. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Valmista bulguri tai ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi punasipuli. Sekoita keskenään öljy, balsamietikka, tomusokeri ja suola ja lisää bulgurin joukkoon. Sekoita. Lisää sipuli, persilja, mango ja tomaatit. Säilytä kylmässä tarjoiluun saakka.
Paista tai grillaa broilerinfileet. Tarjoile mangosalaatin ja keitettyjen vihannesten, esimerkiksi parsakaalin tai papujen, kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.