Marinoitua broilerinfileetä ja mangosalaattia

Mangosalaatti bulgurista tai ohrasta on mainio grillatun tai paistetun broilerin lisäke.

4 hengelle

PT25M

30 minuuttia + marinointi

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 broilerinfileetä tai -fileepihviä
Marinadi
3 raastettua tai hienonnettua valkosipulinkynttä
4 rkl ruokaöljyä
1–2 rkl Sambal oelek -chilitahnaa
2 rkl balsamietikkaa
1 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl Dansukker Tomusokeria
Mangosalaatti
3 dl bulgurisuurimoita tai täysjyväohraa
1 punasipuli
4 rkl ruokaöljyä
2 rkl balsamietikkaa
2 rkl Dansukker Tomusokeria
1 maustemitallinen suolaa
2 dl silputtua persiljaa
1 kuutioitu mango
12 halkaistua kirsikkatomaattia

Ohjeet

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane broilerinfileet ja marinadi kestävään muovipussiin ja sulje pussi. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.

Valmista bulguri tai ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi punasipuli. Sekoita keskenään öljy, balsamietikka, tomusokeri ja suola ja lisää bulgurin joukkoon. Sekoita. Lisää sipuli, persilja, mango ja tomaatit. Säilytä kylmässä tarjoiluun saakka.

Paista tai grillaa broilerinfileet. Tarjoile mangosalaatin ja keitettyjen vihannesten, esimerkiksi parsakaalin tai papujen, kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?