Ainekset
4 broilerinfileetä tai -fileepihviä
Marinadi
3 raastettua tai hienonnettua valkosipulinkynttä
4 rkl ruokaöljyä
1–2 rkl Sambal oelek -chilitahnaa
2 rkl balsamietikkaa
1 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl Dansukker Tomusokeria
Mangosalaatti
3 dl bulgurisuurimoita tai täysjyväohraa
1 punasipuli
4 rkl ruokaöljyä
2 rkl balsamietikkaa
2 rkl Dansukker Tomusokeria
1 maustemitallinen suolaa
2 dl silputtua persiljaa
1 kuutioitu mango
12 halkaistua kirsikkatomaattia
Ohjeet
Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane broilerinfileet ja marinadi kestävään muovipussiin ja sulje pussi. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
Valmista bulguri tai ohra pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja kuutioi punasipuli. Sekoita keskenään öljy, balsamietikka, tomusokeri ja suola ja lisää bulgurin joukkoon. Sekoita. Lisää sipuli, persilja, mango ja tomaatit. Säilytä kylmässä tarjoiluun saakka.
Paista tai grillaa broilerinfileet. Tarjoile mangosalaatin ja keitettyjen vihannesten, esimerkiksi parsakaalin tai papujen, kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?