Marinadi porsaalle

Chilitahna ja valkosipuli maustavat porsasmarinadia, joka riittää noin 1½ kilolle lihaa.

Marinadi riittää noin 1½ kilolle lihaa

5 minuuttia + marinointi

Arviot (90 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

½ dl vasta puristettua sitruunamehua
½ dl valkoviinietikkaa
½ dl oliiviöljyä
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 hienonnettua valkosipulin kynttä
1 tl tai maun mukaan sambal oelek -chilitahnaa
½ tl rouhittua mustapippuria

Ohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane grillattava liha pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta lihat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!