Marinadi porsaalle - Dansukker

Marinadi porsaalle

Marinadi riittää noin 1½ kilolle lihaa 5 minuuttia + marinointi
Chilitahna ja valkosipuli maustavat porsasmarinadia, joka riittää noin 1½ kilolle lihaa.
Marinadi porsaalle
Arvioi: (90kpl)

Ainekset

  • ½ dl vasta puristettua sitruunamehua
  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 hienonnettua valkosipulin kynttä
  • 1 tl tai maun mukaan sambal oelek -chilitahnaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane grillattava liha pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta lihat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;