Marinadi lampaalle - Dansukker

Marinadi lampaalle

Marinadi riittää noin 1½ kilolle lihaa 5 minuuttia + marinointi
Tuore rosmariini ja oregano antavat yrttistä makua tummalle lammasmarinadille.
Marinadi lampaalle
Arvioi: (2kpl)

Ainekset

  • 2–3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • ½ dl tummaa balsamietikkaa
  • ½ dl öljyä
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta rosmariinia
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta oreganoa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl suolaa

Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa. Pane grillattava liha pakastepussiin ja kaada marinadi päälle. Kääntele pussia, jotta lihat peittyvät kauttaaltaan marinadiin. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele pussia välillä.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;