Marenkirulla

Gluteeniton marenkilevy täytetään kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla, rullataan ja koristellaan.

8–10 annosta

PT25M

25 minuuttia

Arviot (166 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 munanvalkuaista
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Täyte

2 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 dl tuoreita pensasmustikoita ja vadelmia tai hedelmäpaloja

Pinnalle

marjoja
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten sokerit. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa marenkilevy varovasti leivinpaperille. Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Levitä vaahto marenkilevyn pintaan ja ripottele päälle marjoja. Kääri leivinpaperia apuna käyttäen rullalle. Koristele marjoilla ja siivilöi halutessasi pinnalle tomusokeria. Tarjoa heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!