Marenkirulla

Gluteeniton marenkilevy täytetään kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla, rullataan ja koristellaan.

8–10 annosta

25 minuuttia

Arviot (142 kpl)

Ainekset

4 munanvalkuaista
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Täyte

2 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 dl tuoreita pensasmustikoita ja vadelmia tai hedelmäpaloja

Pinnalle

marjoja
Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten sokerit. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa marenkilevy varovasti leivinpaperille. Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Levitä vaahto marenkilevyn pintaan ja ripottele päälle marjoja. Kääri leivinpaperia apuna käyttäen rullalle. Koristele marjoilla ja siivilöi halutessasi pinnalle tomusokeria. Tarjoa heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.