Marenkirenkaat

Pursota marengista renkaita tai tee kuppeja, joista voi tarjoilla jälkiruokaa.

noin 25 kpl

1 tunti

Arviot (7 kpl)

Ainekset

4 munanvalkuaista
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Laita munanvalkuaiset ehdottomasti kuivaan ja puhtaaseen kulhoon (jos kulhon pinta on vähänkään rasvainen, valkuaiset eivät vaahtoudu).

Lisää 1/2 dl sokeria ja vatkaa, kunnes vaahto on kovaa ja kiinteää. Sekoita varovasti loput sokerista joukkoon.

Pursota renkaita* pellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskiosassa 125 asteessa noin 45 minuuttia.

*Jos haluat tehdä marenkikuppeja, joihin voidaan laittaa jälkiruokaa, tee pieniä pyöreitä pohjia ja pursota rengas niiden reunoille.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.