Ainekset
2 marenkikakkupohjaa
2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
200 g mansikoita
300 g papaijaa
1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
n. 20 g vaniljahalvaa
Ohjeet
Kuori ja kuutioi papaija. Poista mansikoista kannat. Grillaa papaijakuutioita alumiinisessa grillivuoassa välillä käännellen. Mausta vaalealla siirapilla.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokereilla. Levitä puolet kermavaahdosta marenkikakkupohjan päälle. Laita pinnalle puolet papaijasta ja mansikoista (voit halkaista mansikat). Ripottele pinnalle vaniljahalvaa. Laita toinen marenkikakkupohja päälle ja levitä pinnalle loput kermavaahdosta, papaijakuutiot, mansikat ja vaniljahalva. Valuta päälle hieman vaaleaa siirappia. Tarjoa heti.
Marenkikakkupohjien valmistus
2 pyöreää pohjaa, halkaisija noin 20 cm
1 munanvalkuainen
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
½ tl Dansukker Vaniljasokeria
Vaahdota valkuainen puhtaassa ja kuivassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää vähän kerrallaan sokeria koko ajan voimakkaasti vatkaten. Mausta vaniljasokerilla.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille halkaisijaltaan 20 cm kokoisiksi kiekoiksi. Paista 100 asteessa muutaman tunnin ajan, kunnes marenki on rapeaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?