Ainekset
1 tuore ananas
1 kiivi
1 banaani
1/2 säilykepurkki trooppista hedelmäsalaattia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Marenki
1 munanvalkuainen
1/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
(1/4 tl Dansukker Vaniljasokeria)
Ohjeet
Leikkaa ananaksesta ”hattu.” Säästä se koristeeksi. Koverra ananas juuresveitsellä tai lusikalla. Paloittele hedelmäliha. Käytä puolet hedelmälihasta salaattiin, lopusta voit tehdä raikkaan smoothien tai tarjota sellaisenaan.
Kuori ja paloittele kiivit ja banaanit. Sekoita joukkoon trooppista hedelmäsalaattia valutettuna. Mausta salaatti siirapilla. Laita salaatti koverretun ananaksen sisään.
Valmista marenki. Vaahdota munanvalkuainen ja vatkaa joukkoon vähän kerrallaan sokeri. Mausta halutessasi vaniljasokerilla. Lusikoi marenki salaatin pinnalle. Laita ananas 250-asteiseen uuniin pieneksi hetkeksi, kunnes pinnalle tulee hieman väriä.
Tarjoa jälkiruoka heti. Voit halutessasi nostaa ananaksen ”hatun” ilmavasti päälle siten, että marenki näkyy alta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!