Marengilla kuorrutettu hedelmäsalaatti

Tuoreesta ananaksesta saat näyttävän tarjoiluastian hedelmäsalaatille.

1–2 annosta

PT25M

20 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 tuore ananas
1 kiivi
1 banaani
1/2 säilykepurkki trooppista hedelmäsalaattia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia

Marenki
1 munanvalkuainen
1/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
(1/4 tl Dansukker Vaniljasokeria)

Ohjeet

Leikkaa ananaksesta ”hattu.” Säästä se koristeeksi. Koverra ananas juuresveitsellä tai lusikalla. Paloittele hedelmäliha. Käytä puolet hedelmälihasta salaattiin, lopusta voit tehdä raikkaan smoothien tai tarjota sellaisenaan.

Kuori ja paloittele kiivit ja banaanit. Sekoita joukkoon trooppista hedelmäsalaattia valutettuna. Mausta salaatti siirapilla. Laita salaatti koverretun ananaksen sisään.

Valmista marenki. Vaahdota munanvalkuainen ja vatkaa joukkoon vähän kerrallaan sokeri. Mausta halutessasi vaniljasokerilla. Lusikoi marenki salaatin pinnalle. Laita ananas 250-asteiseen uuniin pieneksi hetkeksi, kunnes pinnalle tulee hieman väriä.

Tarjoa jälkiruoka heti. Voit halutessasi nostaa ananaksen ”hatun” ilmavasti päälle siten, että marenki näkyy alta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!