Mantelisydämet

Mantelipohjaiset sydänpikkuleivät saavat vaaleanpunaisen kuorrutuksen.

noin 25 kpl

PT1H

1½ tuntia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g manteleita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
175 g voita tai margariinia
Kuorrutus
2 dl Dansukker Tomusokeria
1-2 tl kuumaa vettä
vaaleanpunaista pastaväriä

Ohjeet

Pane mantelit kiehautettuun veteen hetkeksi, kuori ja jauha ne.

Sekoita mantelit, jauhot, sokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Paloittele rasva ja alusta se seokseen. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Kauli taikina jauhotetulla pöydällä 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota muotilla sydämiä pellille leivinpaperin päälle. Paista 175 asteessa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä ritilällä.

Sekoita kuorrutuksen aineet ja levitä pikkuleiville.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?