Ainekset
200 g manteleita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
175 g voita tai margariinia
Kuorrutus
2 dl Dansukker Tomusokeria
1-2 tl kuumaa vettä
vaaleanpunaista pastaväriä
Ohjeet
Pane mantelit kiehautettuun veteen hetkeksi, kuori ja jauha ne.
Sekoita mantelit, jauhot, sokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Paloittele rasva ja alusta se seokseen. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Kauli taikina jauhotetulla pöydällä 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota muotilla sydämiä pellille leivinpaperin päälle. Paista 175 asteessa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä ritilällä.
Sekoita kuorrutuksen aineet ja levitä pikkuleiville.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.