Mantelisydämet

Mantelipohjaiset sydänpikkuleivät saavat vaaleanpunaisen kuorrutuksen.

noin 25 kpl

PT1H

1½ tuntia

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g manteleita
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
175 g voita tai margariinia
Kuorrutus
2 dl Dansukker Tomusokeria
1-2 tl kuumaa vettä
vaaleanpunaista pastaväriä

Ohjeet

Pane mantelit kiehautettuun veteen hetkeksi, kuori ja jauha ne.

Sekoita mantelit, jauhot, sokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Paloittele rasva ja alusta se seokseen. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Kauli taikina jauhotetulla pöydällä 1/2 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota muotilla sydämiä pellille leivinpaperin päälle. Paista 175 asteessa uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä ritilällä.

Sekoita kuorrutuksen aineet ja levitä pikkuleiville.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.