Manteliset pikkupannarit

Mantelin makuiset pikkupannukakut paistetaan kätevästi muffinipellillä.

12 kpl

1 tunti

Arviot (2 kpl)

Ainekset

5 dl maitoa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
ripaus kardemummaa
2 dl vehnäjauhoja
3/4 dl mantelijauhetta
3/4 dl ruokaöljyä
tilkka ruokaöljyä tai margariinia muffinivuoan voiteluun
Lisäksi
Dansukker Vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa
vadelmahilloa
mantelimassaa

Ohjeet

Sekoita kulhossa kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota noin puoli tuntia. Voitele metallisen muffinipellin kolot öljyllä ja jaa taikina koloihin. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Tarjoa lisäksi kermavaahtoa, vadelmahilloa ja mantelimassaa.

Vinkki!
Raasta mantelimassa ja lisää kermavaahdon joukkoon!

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.