Manteliset pikkupannarit

Mantelin makuiset pikkupannukakut paistetaan kätevästi muffinipellillä.

12 kpl

PT55M

1 tunti

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl maitoa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
ripaus kardemummaa
2 dl vehnäjauhoja
3/4 dl mantelijauhetta
3/4 dl ruokaöljyä
tilkka ruokaöljyä tai margariinia muffinivuoan voiteluun
Lisäksi
Dansukker Vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa
vadelmahilloa
mantelimassaa

Ohjeet

Sekoita kulhossa kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota noin puoli tuntia. Voitele metallisen muffinipellin kolot öljyllä ja jaa taikina koloihin. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Tarjoa lisäksi kermavaahtoa, vadelmahilloa ja mantelimassaa.

Vinkki!
Raasta mantelimassa ja lisää kermavaahdon joukkoon!

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.