Manteliset marjamuffinit (muffinikranssi)

Manteliset marjamuffinit hillolla – mikä mehevä kesäherkku! Koristele näyttävä muffinikranssi marjoilla ja syötävillä kukilla.

12–16 kpl

PT40M

45 min

Arviot (13 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 kananmunaa
2 dl suomalaista Dansukker Taloussokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 tl jauhettua kardemummaa
100 g mantelilastuja
1 dl sitruunaista basilika-mansikkahilloa TAI 2 dl tuoreita marjoja
100 g voita sulatettuna

Kuorrute
2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria

Koristeluun
tuoreita marjoja
(syötäviä kukkia, tuoretta minttua)

Ohjeet

1. Vaahdota munat ja sokeri sähkövatkaimella. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Yhdistä muna-sokerivaahto, jäähtynyt voisula ja jauhoseos varovasti käännellen. Lisää lopuksi hillo tai marjat taikinaan.

3. Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Koristelu
1. Vaahdota kerma. Sekoita tomusokeri tuorejuuston joukkoon. Yhdistä kermavaahto ja tuorejuustoseos varovasti sekoittaen, ja pursota tai lusikoi kuorrutetta muffineille.

2. Koristele marjoilla, syötävillä kukilla ja mintunlehdillä.

Vinkki!
Tarjoa marjamuffinit näyttävästi kesäisenä muffinikranssina. Koristele se marjoilla ja syötävillä kukilla.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.