Ainekset
200 g margariinia tai voita
1 dl Dansukker Talous- tai Ruokokidesokeria
100 g mantelimassaa
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1⁄2 dl maitoa
Pinnalle
5 dl Dansukker Tomusokeria
elintarvikevärejä
vettä tai sitruunamehua
koristerakeita
Ohjeet
Vaahdota rasva, sokeri ja mantelimassa. Lisää munat hyvin vatkaten. Sekoita vaniljasokeri ja leivinjauhe jauhoihin. Lisää jauhoseos ja maito taikinaan. Jaa taikina paperisiin muffinivuokiin ja paista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Sekoita vettä/mehua tipoittain tomusokerin joukkoon (noin ½ rkl vettä per 1 dl tomusokeria), kunnes saat sopivan paksun kuorrutuksen. Värjää kuorrutus. Levitä kuorrutus kuppikakkusten päälle ja koristele rakeilla tms.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.