Ainekset
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Tomusokeria
(1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria)
200 g huoneenlämpöistä voita
Voiteluun
1 kananmunan valkuainen
Koristeluun
noin ¾ dl Dansukker Rapeaa Raesokeria
noin ¾ dl mantelirouhetta
Ohjeet
1. Sekoita taikinan ainekset keskenään. Jaa taikina neljään osaan, peitä palat kelmulla ja siirrä jääkaappiin 15–30 minuutiksi.
2. Pyöritä taikina sormen paksuisiksi tangoiksi. Leikkaa ne 5 cm:n paloiksi. Sekoita mantelirouhe ja raesokeri lautasella. Voitele taikinapalat valkuaisella ja painele seokseen.
3. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 8–12 minuuttia pikkuleipien paksuudesta riippuen. Siirrä pikkuleivät jäähtymään ritilälle. Säilytä kuivassa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?